Actievoorwaarden

* Ontvang 10% korting op de gehele collectie bij inschrijving van de nieuwsbrief. De cadeaukaarten zijn uitgesloten van deze actie. Het minimum bestelbedrag is €5,-.

* Ontvang je een kortingscode bij je bestelling, dan kan je deze  tot en met één maand na je bestelling  inwisselen. Deze codes zijn niet geldig in combinatie met andere kortingscodes zoals de nieuwsbrief kortingscode.

Let op! De items uit de supersale (€1,- t/m €4,-) kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Wegens extreem lage prijzen kunnen wij ook geen garantie bieden op de items uit de supersale.

 * De gratis geluksarmband is alleen in combinatie met de kortingscode van facebook, de nieuwsbrief en instagram. De actie is geldig van woensdag 8 juni tot en met 30 juni 2016. Je ontvangt in combinatie met de kortingscode 1 geluksarmband naar keuze per bestelling. Je betaalt alleen de verzendkosten van €2,99. De actie kan niet achteraf toegepast worden. Heb je de kortingscode niet, dan kan je helaas niet meedoen met de actie. Plaats je meerdere bestellingen dan worden deze samen verzonden. Voor de geluksarmbandjes geldt OP=OP.

* Wegens verbouwing worden bestellingen die  geplaatst zijn in augustus 2017, vanaf 1 september weer verstuurd. Gebruik de kortingscode #verbouwing voor 10% korting op je bestelling. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. 

* Ontvang 10% korting op je eerste bestelling bij het invullen van de kortingscode op de flyer. De cadeaukaarten zijn uitgesloten van deze actie. Het minimum bestelbedrag is €5,-. De kortingcode is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes en is alleen geldig bij het plaatsen van je eerste bestelling.